Restauranter i Torrox

Det er dejlig nemt lige at slentre ned på torvet eller rundt i byen 
og indtage dagens måltid eller et køligt glas hvidvin. Der ligger 5 restauranter på torvet nærmest på stribe, og de er allesammen særdeles velbesøgte. Her er altid en rar og hyggelige stemning
under de mange parasoller.

 

 

Se de fem restauranter nedenfor:

Cafebar Aries

Cafebar Aries

Her serveres velsmagende typiske spanske retter samt fine tapas. Tror iøvrigt de laver byen bedste Aioli her og deres *Husets rødvin’ er ganske udmærket.

Bar de Manolo

Bar de Manolo

Gammelt billede men samme ejer. Her serveres typisk spansk mad og stedet er også kendt for deres fine tapas. Ofte vises der spansk fodbold i baren, og når det er en rigtig vigtig kamp, bliver der sat ekstra fjernsyn op på væggen udenfor.

La Plaza

La Plaza

Denne restaurant på torvet ligger sidst i rækken og har ligeledes tapasbar og udendørs servering.

La Biznaga

La Biznaga

Familedrevet restaurant, som måske er mest kendt for sine simreretter. Især deres bøf stroganoff er vældig god.

La La Fuentes

La Fuentes

Den sidste af de fem restauranter på torvet ligger overfor de andre og fik nye ejere i 2021.

El Figon

El Figon

Denne restaurant ligger neden for torvet med indgang fra Calle Almedina. Den har den hyggeligste og mest fredfyldte gårdhave og deres mad er meget lækker. Det er lidt dyrere at spise her, men det er også pengene værd. Det kan være en god idé at reservere bord.

El Figon, Calle Almedina 5, Torrox    Telefon +34 952 53 81 08

Meson La Terraza

I Calle Baja ligger restauranten Meson La Terraza, som er belgisk ejet. Menukortet er ikke så stort,
men det er jo tit et tegn på, at man har et godt  og velsmagende køkken, og deres mad er også yderst fortrinlig. 
De har en hyggelig lille terrase, som vender mod øst, så man kan nyde udsigten mod bjergene.

Restauranter lidt længere væk


feriebolig sydspanien

La Roima

Denne hyggelige restaurant ligger i Torrox Park lige over for campingpladsen. De har stenovn og laver nogle rigtig gode pizzaer. Samtidig har de et rigtig godt og varieret menukort med gode og veltilberedte almindelige retter. De har både servering udenfor og indenfor. Det er en populær restaurant i det område, så de er vant til turister, og de fleste af tjenerne taler et udmærket engelsk. I højsæsonen kan det være en god ide at reservere bord. 

feriebolig sydspanien

Bar el Acebuchal

I den ‘forladte by’ Acebuchal ligger denne fantastiske restaurant, drevet af Antonio García Sánchez. De har specialiseret sig i det klassike andalusiske køkken og de fleste råvarer er dyrket lokalt, og så vidt muligt økologisk. Alt er hjemmelavet incl. brød, desserter og is.

Det er en god idé at bestille bord, da det er et populært udflugtsmål, tel +34 650 956 033.  

Cantueso

I Periana, 20 km inde i landet ved Velez Malaga, ligger denne udsigtsrestaurant. Den har bl.a. to terrasser med den mest fantastiske udsigt til både havet, en smuk sø og de omkringliggende bjerge, så alene dette er hele turen værd. Her tilbyder man lækre spanske specialiteter fra forskellige egne af landet og man prøver så vidt muligt af bruge økologiske råvarer. Find mere info på deres egen hjemmeside Cantueso