Golfbaner i Sydspanien

Golfbaner i Sydspanien

Sydspanien byder også på rigtig mange golfbaner. De fleste er ret kuperede og ligger ofte meget smukt og naturskønt. Her finder du en lille omtale af tre golfbaner, som ligger øst for Malaga, som kan nås i løbet af 15-25 minutter. Vi har ikke selv besøgt dem, men har fået dem anbefalet.

Baviera Golf
10 min fra vores hus ligger denne gode bane. Den er velplejet og afvekslende at spille på. I vinteren 2010/2011 kostede to greenfees 110 euro (ægtepar). Der er jævnligt forskellige tilbud. Se deres hjemmeside:
http://www.bavieragolf.com/

Añoreta Golf
25 min fra Torrox ligger denne bane. Den er meget afvekslende og kan være hård uden en buggy. Flot udsigt over Middelhavet på mange huller. I vinteren 2010/2011 kostede to greenfees 95 euro incl buggy.
http://www.anoretagolf.es/

El Candado
En 9-hullers bane 30 min væk. Hvis man skal spare lidt på udgifterne, kan denne bane være en mulighed. Kun 26 euro pr. dag og så kan man spille så mange gange man vil. Ingen tidsbestilling.
http://www.clubelcandado.com/

Nord for Malaga mod Cordoba. En times kørsel væk ligger

Antequera Golf. .
En meget svær og kuperet bane. Den er utrolig flot, men en buggy er nødvendig. Det er til gengæld også billigt: 60 euro for to greenfee incl buggy på hverdage mellem 12 - 16. Tag godt med bolde med!
http://www.golfantequera.com/