Privat_udlejning_feriebolig_Sydspanien_fly
2 kommentar(er)

Kommentar

2018.12.25 Skrevet af boe hansen
5 uger fra midt november til sidst i december er et vejrmæssigt eksperiment selv i Malaga området, men vi blev ikke skuffede. Ej heller skuffede med huset på Calle Andazalia som rummer alt, hvad der skal til for et komfortabelt ophold. Og, som ejeren havde udtryk det inden afrejse - " tagterrassen bliver du ikke utilfreds med " - havde han så rigeligt ret i. Nok byens bedste udsigt og ganske ugenert ! Genialt med det lille vel udstyrede køkken i forb.m. terrassen det er der livet leves. Torrox Pueblo er autentisk og velforsynet med indkøbs muligheder og små listige restauranter. Tillige fine muligheder for ture til de nærliggende byer langs den flotte kyst ad landevej N340. Nem og behagelig kommunikation med ejerne og meget rimeligt prisniveau. Og glem så ikke, at Torrox området anses for at have det bedste klima i Europa. Vi kommer også gerne igen !
2015.11.02 Skrevet af Birrthe
Vi lejede huset i slutningen af september og ind i Oktober. Vi har været i Torrox før og er faldet for den charmerende by.
Vi havde en dejlig uge i et dejligt hus hvor intet manglede. Det største hit er tag terrassen med det lille køkken lige indenfor. Her blev tilbragt mange dejlige timer med at nyde den gode udsigt, slappe af og spise dejlig mad. Vejen til huset er også dejlig nem specielt når man tænker på de noget stejle og knudrede gader som Torrox har. Der var en fin vejledning fra udlejer som gjorde huset nemt at finde. Det eneste minus måske er den sidste trappe til øverste etage som er noget lav og smal men dog fremkommelig hvis man gik godt ned i knæ. Vi kommer gerne igen.